En vandrende reklame

Benytt potensialet av en firmagave

Firmagavenes store vekst har nok ført til mye irritasjon hos de fleste bedrifter. Det er ikke alltid like gøy å se utgiftene bare komme løpende inn. Gir ikke en bedrift gaver til sine ansatte i dag regnes de som gjerrige. Enten det er mot jul, ved bursdager eller når folk er ferdige i bedriften, så forventes det at en firmagave skal gies. Da gjelder det å ha tunga rett i munnen og utnytte dette til det beste. Du skal jo uansett gi en gave, så hvorfor ikke utnytte potensialet ved gaven til det aller fulleste?

T-skjorte er det beste alternativet

Det aller beste alternativet til firmagave er en t-skjorte. Dette stammer i det enkle faktum at t-skjorter besitter mange egenskaper som vil mer enn nok gjøre opp for den kostnaden de blir for din bedrift. Først og fremst bør du huske på at t-skjorter er noe alle går med hele tiden, uten at disse nødvendigvis skal være så flotte eller ha det rette merket eller den rette logoen. Ofte går ansatte eller medlemmer i organisasjoner med t-skjorter som viser deres logo og navn. Det er en helt fantastisk vandrende reklame på mange måter.

Invester i gaver som utgjør en forskjell

Først og fremst vil mange se logoen og navnet, uansett hvor din ansatt måtte ferdes. Samtidig må du huske på at den ansatte ved å ta på seg t-skjorten, enten bevisst eller ubevisst, viser frem sin stolthet over hva bedriften betyr for dem. Det å anskaffe t-skjorter til dine ansatte bidrar altså både med markedsføring ut mot nye kunder samtidig som det bidrar med intern markedsføring for dine ansatte. Det er altså en helt perfekt gave å gi dine ansatte, som garantert vil gi tilbake til din bedrift. Ikke del ut gaver som bare sluker inntektene dine. Invester i t-skjorter som utgjør en forskjell og bringer inn nye inntekter gjennom markedsføring både eksternt og internt.